Fläskytterfilégryta

Åh vad god denna gryta var idag när det var lite kallt ute, skriver ner recepetet lite snabbt. 

ca 1,2 kg Fläskytterfilé, tärnad 
2 gula lökar, hackade 
2-3 mindre späda morötter
2 buljongtärningar (tex kyckling + grönsaks)
2 tsk paprikapulver
2 krm chilipowderkrydda från Santa Maria
2 krm curry
vatten så att det täcker köttet
smör till stekning
svartpeppar vid stekning av köttet

Stek köttet med smör och peppar, 2 omgångar. Tillsätt resterande ingredienser, låt koka minst 1 timme. Tillsätt resterande ingredienser nedan, låt putta några minuter, red av med redning. Servera med smala tagliatelle eller vitt ris. 
 
1 creme fraiche naturell
1 spetspaprika, i bitar
½ liten blomkål i klasar, rensad
maizenaredning