Kärleksmums i långpanna

Klassiker med lite mer chokladsmak än traditionella receptet. Ett bakverk som brukar gå hem hos de flesta. Dekorera med gelehjärtan så har du en perfekt Alla Hjärtans Dag-bakelse.
4 dl socker
1 dl farinsocker
5 ägg
2 dl kakao
4,75 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
250 g smält smör
2,5 dl mjölk
100 g smält smör
3/4 dl dubbel så starkt kaffe än vanligt
5½ dl florsocker
5 msk kakao
1½ msk sirap
2 tsk vaniljsocker
+ kokosflingor
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner dem i smeten. Tillsätt det avsvalnade smöret och mjölken och vispa ihop till en jämn smet. Häll i en bakplåtspappersförsedd långpanna och grädda mitt i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter eller till en provsticka känns torr.
Rör ihop ingredienserna till glasyren och bred denna över den avsvalnade kakan. Strö över kokosflingor.

På bilden syns även en Morotstårta.