Räksnittar

 
Så goda små snittar att ha till fredagsmyset med lite ostar, snacks och vin. Enkelt och lyxigt. 

 
För 2 personer
 
en burk färska skalade räkor, tex Kosterfiskarns (420 g) eller motsvarande mängd frysta skalade
1½ - 2 dl creme fraiche
½ dl majonäs
1 liten röd lök, mycket finhackad
1-2 msk hackad dill
ca 5 skivor vitt bröd tex Orginalrost
citron till dekoration
dillkvistar till dekoration
 
 
Vispa Creme Fraichen fast. Blanda 1½ dl med majonäs, dill och den hackade löken (spara ev lite till dekoration).
Pressa ur vattnet ordentligt ur räkorna och hacka dem och rör ner. Vid behov tillsätt resterande Creme Fraiche. 
 
Rosta bröden och dela/klipp varje skiva i 4 bitar. Lägg på räkröra och strö över lite lökhack. Lägg på dill och citrondekoration. 
 
 
 Fina färger