Limoncellokaka med Philadelphiafrosting

Limoncellokaka
2 ägg
3 dl socker
3,25 dl mjöl
½ tsk bakpulver
100 g smör
skal av 1 ekologisk citron
saft av ½ citron
1½ msk limoncello
ev lite gul färg
Alt Citronkaka med Mandelmjöl
100 g mandel mald
110 g strösocker
½ dl potatismjöl
2 äggulor
70 g smör, smält
en knapp tsk bakpulver
2 äggvitor, hårt vispade
skal av 1 ekologisk citron
saft av ½ citron
ev lite gul färg
+ Limoncello att pensla kakan med
Vaniljglasyr
100 g Philadelphia
1½ dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1½ msk rumsvarmt
Topping
50 g minimarshmallows eller minimaränger
citronskal
Smöra en form på 19 cm.
Värm ugnen till 175 grader. Smält smör i en kastrull. Hacka chokladen och tillsätt i det smälta smöret. Rör om tills chokladen smält.
Vispa ägg och socker poröst, gärna med elvisp. Blanda vetemjöl och bakpulver. Rör ner vetemjöl och bakpulver, smör- och chokladblandningen, citronskal, citronsaft och Limoncello samt ev färg i äggsmeten och blanda samman.
Grädda mitt i ugnen tills kakan precis känns torr med sticka. Låt kakan svalna helt.
Vispa upp Philadelphian fast, tillsätt siktat florsocker, vaniljsocker samt det mjuka smöret. Vispa glasyren fast. Täck kakan och dekorera