Pimientos de Padrón
ca 200 g pimientos de padrón
rikligt med olivolja
flingsalt
Skölj och torka av paprikorna. Hetta upp rikligt med olivolja på lite mer än medelvärme och stek paprikorna under lock. Vänd dem då och då och ta bort när de fått färg. Strö över flingsalt och låt svalna en stund.
rikligt med olivolja
flingsalt
Skölj och torka av paprikorna. Hetta upp rikligt med olivolja på lite mer än medelvärme och stek paprikorna under lock. Vänd dem då och då och ta bort när de fått färg. Strö över flingsalt och låt svalna en stund.
Eftersom vi bara var 3 personer hemma idag så blev det en minitapastallrik med Spansk Tortilla de Patatas, en Potatis- och Lökomelett och lite tonfiskquesadillas som egentligen inte är en typisk tapasrätt i Spanien, men vi gillar den väldigt mycket.
Här hittar du recepten på Tortillan och Quesadillas:
Här hittar du recepten på Tortillan och Quesadillas: