Pulled Pork a la Giros Style

 
 
Idag blev det färdigköpt Pulled Pork i grekvariant. Väldigt gott och enkelt.  Tulips Pulled Pork räcker ungefär till 3 personer. 
 
6 frysta pitabröd från Hatting (de är bäst)
1 pkt Pulled Pork (550 g)
1 stor tomat i halverade skivor
lite strimlad isbergsallad
½ röd lök, skivad
 
Tzatziki helt recept, räcker till ca 2 middagar
5 dl Lindahls Ekologiska Grekiska Yogurt
2 medelstora vitlöksklyftor
ca 1/3 gurka
1 tsk salt
ev lite kebabfeferoni
 
Börja med Tzatzikin några timmar innan eller dagen innan.  Skala och dela gurkan och ta ur det mjuka i mitten. Riv gurkan och häll på salt. Låt stå i 10 min. Rör ihop yogurt med pressad vitlök. Pressa ur saften ur gurkan och rör ner rivet i yogurten. Ställ kallt.
 
Värm Pulled Porken enligt anvisningar på förpackningen. Värm Pitabröden enligt anvisningen eller klipp bort toppen på brödet och kör i brödrosten tills de precis tinat. Varva grönsaker, Pulled Pork och Tzatziki i omgångar. Tips är att använda en stekpincett för att fylla brödet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: